Garantie


Produsele Doi Atomi beneficiaza de o garantie comerciala de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos.

Pentru orice defecte pe care le-ai putea descoperi in aceasta perioada de timp te rugam sa ne anunti imediat prin email la contact@doiatomi.ro si implicit sa returnezi produsele pentru a fi evaluate.

 

Ghid de intretinere a gentilor si accesorilor din piele naturala

Curatarea

Gentile cu fete din piei netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale sau cu peria, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent.

Gentile cu fete din piei de antilopa sau nabuc, se curata cu o perie speciala cu peri moi. Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

Gentile cu fete din lac, piei metalizate, lacuite, se curate de praf cu o carpa moale.

Uscarea

Gentile si accesoriile din piele se usuca natural, la temperatura camerei. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.

Depozitarea

Gentile nu se vor depozita langa surse de caldura sau in mediu umed si se vor feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici.

Nu depozitati gentile in spatii inghesuite, cu alte obiecte deasupra lor, este recomandata depozitarea in saci individuali sau cutii.

Recomandari generale

Evitati supraincarcarea gentilor.

Feriti produsul de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze.

Se va evita contactul cu solventi organici (benzina, alcool, acetona, etc.)

Aplicarea garantiei

Iti vom repara sau inlocui produsul in termen de 15 zile de la returnarea lui. Daca nu e posibil, iti vom restitui contravaloarea lui in acelasi termen.

Nu sunt considerate defecte de fabricatie particularitatile pieilor naturale ( nervuri, semne caracteristice si neregularitati, mici diferente de culoare). Acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele noastre.

Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice sunt excluse din garantie.