REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI #PoartaCulori


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului (denumit in continuare „Concursul”) este SC Beta Shoes SRL, cu sediul in Strada Motilor, nr 16, etaj 4, camera 4, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13693/2012, CUI 30933826.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 5 martie, ora 8:00 - 8 martie, ora 20:00, pe pagina de Facebook Zandra: https://www.facebook.com/doiatomi.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, participanţii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții:

  1. Sa detina un cont de Facebook propriu
  2. Sa se alature comunitatii de Facebook Zandra
  3. Sa publice, într-un comentariu la postarea de concurs, o fotografie cu o tinuta proprie care include culori sau cu un detaliu dintr-o tinuta proprie care include culori, alături de hashtagul #poartaculori, până la data și până la ora anunțate de Organizator în postarea de Concurs.

Vor fi luate in considerare doar comentariile publicate la postarea de concurs (din data de 5 martie, ora 8:00), care includ atat fotografia ce respecta conditiile mentionate anterior, cat si hashtagul concursului (#poartaculori), postate exclusiv in perioada dedicata Concursului: 5 martie ora 8:00 - 8 martie ora 20:00.

Fiecare participant poate inscrie un singur comentariu la postarea de concurs si are o singura sansa de castig. Comentariile duplicate nu vor fi luate in considerare.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se vor acorda trei premii, constand in produse Zandra, in valoare totala de 320 RON (inclusiv TVA), astfel:

Locul I: o geanta Geometry, din piele naturala, care va putea fi personalizata in culorile dorite de castigator:

geanta piele naturala negru nappa geometry fata

Locul al II-lea: un charm/breloc Kat , din piele naturala, ce va putea fi personalizat in culoarea dorita de castigator. 

breloc pisica piele naturala bej pai nappa

Locul al III-lea: un charm/breloc HeartZip, din piele naturala, ce va putea fi personalizat in culoarea dorita de castigator. 

semne de carte si breloc inima fermoar piele naturala personalizata

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati in urma tragerii la sorți, realizate cu ajutorul random.org, unde vor fi inscrise numerele aferente comentariilor care respectă toate condițiile de participare mai sus menționate.

Castigatorii vor fi desemnati pe data de 8 martie, după ora 20:00, dar nu mai tarziu de ora 22.30, printr-o postare dedicata, publicata pe pagina de Facebook Zandra.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Dupa anuntarea castigatorilor pe pagina de Facebook Zandra, acestia trebuie sa contacteze Organizatorul in termen de maxim 5 zile calendaristice, pentru furnizarea datelor de contact si de livrare.

In cazul in care castigatorii nu trimit, in termen de 5 zile calendaristice (de la anuntarea castigatorilor), informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, prin acelasi mecanism (se va efectua o noua extragere prin random.org). Numarul rezervelor este de 3.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Castigatorul va intra personal in posesia premiului in termen de 7 zile calendaristice de la trimiterea datelor de contact catre Organizator si de la personalizarea premiului castigat. Avand in vedere ca premiile vor putea fi personalizate de castigatori si vor fi realizate pe comanda, timpul de productie si de asteptare poate varia. Organizatorul va tine castigatorii la curent cu timpii de livrare a premiilor.

Premiile vor fi expediate prin curierat numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Câştigătorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani şi nici nu pot solicita modificarea caracteristicilor tehnice ale produselor. Personalizarea premiilor de catre castigatori consta strict in alegerea unei alte culori sau a unui alt imprimeu pentru premiul castigat.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 8 martie 2018, ora 20:00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe blogul Zandra: https://zandra.ro/blogs/zandra-news. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook Zandra.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul Concursului isi asuma raspunderea de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

SECTIUNEA 14. CONTESTATII

Contestațiile se pot trimite pe e-mail, în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii Concursului, pe adresa contact@zandra.ro.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica datele şi durata Concursului şi va face public acest lucru.

Prezentul regulament a fost întocmit astăzi, 4 martie 2018.

SC Beta Shoes SRL


Lasa un comentariu